Андрей Валериевич Каштанов, ръководител на проекти със страст към резултатите, е готов да поеме нови предизвикателства. Богатият му опит в управлението на екипи в различни отрасли, включително минно дело и строителство, подчертава неговата гъвкавост. От координирането на многонационални екипи до осигуряването на визи чрез проактивни мерки -

всеотдайността на Андрей си проличава. Със съответните визи в ръка той с нетърпение очаква възможности да допринесе с компетентността и ентусиазма си за бъдещи проекти.



Трудов стаж
2020-2021 г
Българска минна компания
( Минни компании )
На тази позиция ръководех екип от повече от 40 професионални и доброволни служители от различни отдели на компанията. Успях да организирам паспорти за всички служители както в Уругвай, така и в България

2019-2020 г
Консултант, Строителство в Уругвай
( Уругвайски строителен пазар )
На тази позиция ръководех екип от повече от 40 професионални от България и Уругвай, доброволци и членове на персонала, от различни отдели на компанията. Успях да получа златни възможности за всеки от тях и да организирам паспортите им.

2018-2019 г
Ръководител на проекти, Уругвай
( Инвестиции в Уругвай )
На тази позиция ръководех екип от повече от 40 професионалисти от Русия България и Уругвай. Тази златна възможност беше твърде добра, за да я пропусна. Работата с тази компания ми достави удоволствие и получих много визи, подпечатани в паспорта ми.

Образование
2014-2018 г
Университет Голдън Стейт
Магистър по международни изследвания и икономика

2010-2014 г
Български университет
Бакалавър по международни изследвания

Професионални умения
Предприемаческо мислене
Стратегии за навлизане на пазара
Работа в екип и сътрудничество
Цифров анализ

Владея следните Езици: 
Английски, Испански, Руски, Български

Популярни публикации от този блог

Мониторинг и оценка на резултатите в Бизнеса с Андрей Каштанов